Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Emeli Sandé a lansat un nou clip - VIDEO

Publicat

pe

Emeli Sande (sursa foto channel4.com)
Emeli Sande (sursa foto channel4.com)

Emeli Sandé, tânăra artistă din Scoția, a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Next To Me”, cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut al artistei.

Emeli Sande (sursa foto channel4.com)

Clipul este unul simplu, în care Sandé cântă la pian într-un hambar și este acompaniată de un baterist.

Coperta album Emeli Sande - Out Version Of Events (sursa foto en.wikipedia.org)Primul material discografic semnat de artistă se intitulează ”Our Version of Events” și va apărea pe 13 februarie. Sandé a început să lucreze la disc din 2010, iar în august, anul trecut a lansat primul single, ”Heaven”. Cântăreața a lucrat cu producătorul și compozitorul Shahid "Naughty Boy" Khan, iar în noiembrie 2011 a apărut cel de-al doilea single, ”Daddy”.

”Next To Me” va fi lansat cu o săptămână înaintea albumului, pe 6 februarie.

Emeli Sandé a intrat în atenția publicului când a colaborat în 2009 cu rapper-ul Chipmunk pe single ”Diamond Rings”. Până în prezent, aceasta a compus pentru artiști precum Cher Lioyd, Susan Boyle, Preeya Kalidas, Leona Lewis, Cheryl Cole și Tinie Tempah. În plus, Simon Cowell (celebrul judecător de la emisiunile ”Pop Idol”, ”X Factor” sau ”Britain’s Got Talent”) a declarat că Emeli Sandé este unul dintre compozitorii lui preferați.

Emeli Sandé – Next To Me (Clip oficial)

Trending