Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

După 4 ani, Scott Weiland cântă alături de Velvet Revolver! (video)

velvet-revolver

velvet-revolverAşa cum anunţam acum 10 zile, solistul Scott Weiland s-a reunit cu Velvet Revolver, în ciuda faptului că Slash a declarat în noiembrie că trupa va susține preselecții pentru a alege un nou vocal până la finele lui 2011.

Astfel, în formula proaspăt reunită, cei cinci au cântat pe 12 ianuarie 2012 la House of Blues din Hollywood în cadrul evenimentului Love You Madly, organizat în memoria compozitorului John O’Brien, care a lucrat la filmele Iron Man 1, Iron Man 2 și Express. Artistul de numai 45 de ani a fost găsit mort în Chicago, în august 2011.

În cadrul spectacolului, Velvet Revolver a interpretat melodiile Sucker Train Blues, She Builds Quick Machines, Slither și un a cover după melodia Wish You Were Here a lui Pink Floyd. Mai jos puteţi urmări interpretarea piesei Sucker Train Blues, prima dată după 4 ani alături de Weiland în calitate de solist.

Întrebat de revista Rolling Stone dacă reunirea de la House of Blues înseamnă reînceperea înregistrărilor alături de fostul solist, chitaristul Dave Kushner a declarat:

“Nu am mai cântat împreună de 4 ani, hai să vedem cum merge întâi. Fiecare dintre noi este implicat şi în alte angajamente. Să le luăm pe rând şi apoi vom vedea.”

Velvet Revolver - Sucker Train Blues, live la House of Blues, 12.01.2012

Citește mai multe despre Scott WeilandSlashVelvet Revolver
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf feat. Angela Gheorghiu - Nu mai e timp (teaser videoclip)

Holograf se pregăteşte de lansarea albumului Love Affair, cel de-al 17 material discografic din carieră. Evenimentul va avea loc în...

Închide