Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

După 4 ani, Scott Weiland cântă alături de Velvet Revolver! (video)

Aşa cum anunţam acum 10 zile, solistul Scott Weiland s-a reunit cu Velvet Revolver, în ciuda faptului că Slash a declarat în noiembrie că trupa va susține preselecții pentru a... Continuare »
velvet-revolver

velvet-revolverAşa cum anunţam acum 10 zile, solistul Scott Weiland s-a reunit cu Velvet Revolver, în ciuda faptului că Slash a declarat în noiembrie că trupa va susține preselecții pentru a alege un nou vocal până la finele lui 2011.

Astfel, în formula proaspăt reunită, cei cinci au cântat pe 12 ianuarie 2012 la House of Blues din Hollywood în cadrul evenimentului Love You Madly, organizat în memoria compozitorului John O’Brien, care a lucrat la filmele Iron Man 1, Iron Man 2 și Express. Artistul de numai 45 de ani a fost găsit mort în Chicago, în august 2011.

În cadrul spectacolului, Velvet Revolver a interpretat melodiile Sucker Train Blues, She Builds Quick Machines, Slither și un a cover după melodia Wish You Were Here a lui Pink Floyd. Mai jos puteţi urmări interpretarea piesei Sucker Train Blues, prima dată după 4 ani alături de Weiland în calitate de solist.

Întrebat de revista Rolling Stone dacă reunirea de la House of Blues înseamnă reînceperea înregistrărilor alături de fostul solist, chitaristul Dave Kushner a declarat:

“Nu am mai cântat împreună de 4 ani, hai să vedem cum merge întâi. Fiecare dintre noi este implicat şi în alte angajamente. Să le luăm pe rând şi apoi vom vedea.”

Velvet Revolver - Sucker Train Blues, live la House of Blues, 12.01.2012

Citește mai multe despre Scott WeilandSlashVelvet Revolver
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf feat. Angela Gheorghiu - Nu mai e timp (teaser videoclip)

Holograf se pregăteşte de lansarea albumului Love Affair, cel de-al 17 material discografic din carieră. Evenimentul va avea loc în...

Închide