Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dubstep, tribal și caricaturi în noul clip lansat de Santigold - VIDEO

Publicat

pe

Santigold - Big Mouth Video (sursa foto rap-up.com)
Santigold - Big Mouth Video (sursa foto rap-up.com)

Santigold a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Big Mouth”, primul single extras de pe noul album al artistei.

Santigold (sursa foto planetill.com)

Clipul este în mare parte ilustrat cu diferite colaje și caricaturi foarte colorate. În acest peisaj, aflat în continuă mișcare, apar Santigold și cele două dansatoare ale sale. Single-ul este produs de Switch și Buraka Som Sistema și reprezintă o combinație de tribal cu electro, dubstep, new wave și hip-hop.

Santigold - Big Mouth Video (sursa foto rap-up.com)Recent, artista a dezvăluit că numele noului material discografic este ”Master Of My Make-Believe”. În plus, într-un interviu pentru V magazine, Santigold a declarat că a vrut ca titlul albumului să fie despre crearea propriei realități.  Citește mai mult.

Santigold (pe numele său adevărat Santi White) a lucrat pentru casa de discuri Epic Records ca reprezentant al departamentului A&R (Artiști și Repertoriu), dar a renunțat la această poziție pentru a compune și a produce albumul de debut, ”How I Do”, al artistei Res.

Santigold - Big Mouth (Clip oficial)

Comentează

Trending