Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dr. Dog a lansat un nou clip - VIDEO

Publicat

pe

Dr.Dog (sursa foto theweirdfishes.com)
Dr.Dog (sursa foto theweirdfishes.com)

Dr. Dog, trupa de rock psihedelic din Philadelphia, a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul ”That Old Black Hole”.

Dr.Dog (sursa foto theweirdfishes.com)

Clipul, regizat de George Salisbury, îi surprinde pe membrii formației repetând în garaj. ”That Old Black Hole” este inclusă pe noul album al grupului, ”Be The Void”, care va fi lansat pe 7 februarie.

Coperta album Dr. Dog - The Void (sursa foto d.drdogmusic.com)Dr. Dog  s- a format în 1999 și a avut ca influențe trupe din anii 90, precum Guided By Voices și Pavement. În 2001 a lansat albumul de debut, ”The Psychedelic Swamp”. În 2003 și 2004 componența trupei a suferit modificări, apoi grupul s-a stabilit în Philadelphia, unde s-a format și un fanbase.

În 2004, My Morning Jacket a primit după un concert, discul ”Toothbrush”, al doilea material semnat Dr. Dog. După ce l-au ascultat, cei de la My Morning Jacket i-au invitat pe Dr. Dog să vină cu ei în turnee. Astfel, încet, popularitatea grupului a început să crească. Dr. Dog a mai lansat până acum patru albume și a susținut numeroase turnee.

Dr. Dog – That Old Black Hole (Clip oficial)

Trending