Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Dawn Richard începe 2012 cu un nou clip și album - VIDEO

Publicat

pe

Dawn Richard
Dawn Richard

Deşi cunoscută mai ales ca membră a trupei Dirty Money, Dawn Richard este gata să-și facă un nume ca artist solo. În acest sens, cântăreața din New Orleans lucrează în studio la LP-ul de debut, "GoldenHeart". Acesta va fi primul disc dintr-o trilogie de albume.

Dawn Richard

Primul single oficial este ”SMFU (Save Me From You)”, iar mai jos puteți vedea videoclipul apărut în urmă cu câteva zile. Clipul a fost regizat de Ev Salomon, care a ales să filmeze în alb-negru și a încercat să păstreze videoclipul cât mai simplu, pentru a evidenția balada.

"Am trecut prin ceva foarte, foarte rău şi în loc să încerc să păstrez lucrurile private, îmi place să dau din vulnerabilitatea mea. Simt că există o multime de oameni care pretind a fii eroi, dar ei sunt cu adevărat ticăloşii în poveste.", mărturisește Dawn Richard.

Luna trecută, artista a lansat un EP independent, care include cântecul "December Sky". Potrivit artistei, piesa este inspirată de cei care se iubesc, dar sunt nevoiți să aibă o relație la distanță și nu au putut fi împreună cu cei dragi de sărbători.

Dawn Richard - SMFU (Save Me From You) (Clip oficial)

Trending