Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Black Friday 2018: Cele mai tari reduceri la eMAG Black Friday 2018: Reduceri la evoMAG Black Friday 2018: Reduceri la Elefant Black Friday 2018: Reduceri la FashionDays Black Friday 2018: Oferte de Gaming la PC Garage INFO CONCERT:
Acadelia

David Silveria (ex Korn) se pregăteşte de Infinika (clip promoţional)

Se ia un fost drummer de la Korn, David Silveria, se adaugă forţe proaspete de la trupa Anyone, mai exact Riz Story şi Miki Black şi proiectul se numeşţe Infinika.... Continuare »

Se ia un fost drummer de la Korn, David Silveria, se adaugă forţe proaspete de la trupa Anyone, mai exact Riz Story şi Miki Black şi proiectul se numeşţe Infinika. Cu un line-up completat de basistul Cory Tarallo, trupa nou formată a pus la dispoziţia curioşilor un clip promoţional care anunţă materialul discografic ce stă să apară pe piaţă, Echoes And Traces.


Aşadar, Infinika înseamnă Riz Story (ANYONE), care se va ocupa de lead vocals, guitars, Miki Black (ANYONE), guitar, keyboards, Cory Tarallo (TRAK 13), bass şi David Silveria (KORN), drums.

Iar dacă doriţi să vedeţi puţin din Riz Story, aruncaţi un ochi la următorul clip.

Citește mai multe despre Korn
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete VIP la concertul Red Hot Chili Peppers

Pe 1 februarie 2012 se pun în vânzare biletele VIP la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august...

Închide