Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

David Eleffson vrea sa fie pastor luteran

De la muzica Megadeth, la Cuvântului Domnului. Acesta este traseul pe care basistul Dave Eleffson are de gând să-l parcurgă în încercarea de a deveni pastor luteran. De doi ani,... Continuare »

De la muzica Megadeth, la Cuvântului Domnului. Acesta este traseul pe care basistul Dave Eleffson are de gând să-l parcurgă în încercarea de a deveni pastor luteran. De doi ani, rockerul urmează un program la seminar şi speră ca în curând să salveze sufletele pierdute.

Potrivit publicatiei St.Louis Today, pentru Ellefson, religia a fost mereu un aspect important al vieţii. Provenit dintr-o familie bine închegată, care a pus accentul pe aceste valori, Ellefson a văzut mereu în biserică centrul important, care l-a ajutat să depăşească multe momente grele din viaţă. Unul dintre ele a fost problema cu alcoolul de care artistul a reuşit să scape.

În intervalul ianuarie-februarie Megadeth are de susţinut concerte, pentru evenimentul 2012 Gigantour, alături de Motörhead, Volbeat şi Lacuna Coil, dar Ellefson va continua să urmărească online cursurile de teologie.

Citește mai multe despre David EllefsonLacuna CoilMegadethMotörhead
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrenaline Mob a lansat clipul pentru single-ul de debut! - VIDEO

Adrenaline Mob a lansat zilele acestea videoclipul pentru ”Undaunted”, primul single extras de pe albumul de debut al formației, ”Omerta”....

Închide