Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

David Eleffson vrea sa fie pastor luteran

De la muzica Megadeth, la Cuvântului Domnului. Acesta este traseul pe care basistul Dave Eleffson are de gând să-l parcurgă în încercarea de a deveni pastor luteran. De doi ani,... Continuare »

De la muzica Megadeth, la Cuvântului Domnului. Acesta este traseul pe care basistul Dave Eleffson are de gând să-l parcurgă în încercarea de a deveni pastor luteran. De doi ani, rockerul urmează un program la seminar şi speră ca în curând să salveze sufletele pierdute.

Potrivit publicatiei St.Louis Today, pentru Ellefson, religia a fost mereu un aspect important al vieţii. Provenit dintr-o familie bine închegată, care a pus accentul pe aceste valori, Ellefson a văzut mereu în biserică centrul important, care l-a ajutat să depăşească multe momente grele din viaţă. Unul dintre ele a fost problema cu alcoolul de care artistul a reuşit să scape.

În intervalul ianuarie-februarie Megadeth are de susţinut concerte, pentru evenimentul 2012 Gigantour, alături de Motörhead, Volbeat şi Lacuna Coil, dar Ellefson va continua să urmărească online cursurile de teologie.

Citește mai multe despre David EllefsonLacuna CoilMegadethMotörhead
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrenaline Mob a lansat clipul pentru single-ul de debut! - VIDEO

Adrenaline Mob a lansat zilele acestea videoclipul pentru ”Undaunted”, primul single extras de pe albumul de debut al formației, ”Omerta”....

Închide