Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Cover mai bun decât orginalul - ep. 1

COVER: Janis Joplin – Me And Bobby McGee ORIGINAL: Roger Miller – Me And Bobby McGee Piesa a fost compusă de Kris Kristofferson și Fred Foster, iar Roger Miller a... Continuare »

COVER: Janis Joplin – Me And Bobby McGee

ORIGINAL: Roger Miller – Me And Bobby McGee

Janis Joplin - Roger Miller

Piesa a fost compusă de Kris Kristofferson și Fred Foster, iar Roger Miller a interpretat-o pentru prima dată 1969. În versiunea originală Bobby este o femeie, dar Janis Joplin, care a fost iubita și prietena lui Kris Kristofferson încâ de la începutul carierei și până la moartea sa, a schimbat sexul personajului și câteva versuri când a realizat cover-ul. În plus, se crede că în piesă Kristofferson face referire la Joplin și la relația amoroasă dintre ei.

Janis Joplin – Me And Bobby McGee                Roger Miller – Me And Bobby McGee

Citește mai multe despre Arctic MonkeysDavid BowieJanis JoplinJeff BuckleyJohnny CashKate BushLeonard CohenNine Inch NailsNirvanaThe BeatlesThe Who
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români! (video)

Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Cei șase...

Închide