Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Corey Taylor (Slipknot) în colaborarea cu Dave Grohl (Foo Fighters)

Corey Taylor

Solistul de la Slipknot de la Corey Taylor a dezvăluit că a înregistrat o piesă cu Dave Grohl, vocalul de la Foo Fighters.

Artistul a făcut dezvăluirea prin intermediul pagini sale de Twitter, unde a postat un mesaj în care precizează că a finalizat un nou cântec cu Grohl și Butch Vig, producătorul trupei Nirvana. Încă nu se este clar dacă respectiva piesa este pentru un proiect al lui Dave Grohl sau al lui Corey Taylor.

Corey Taylor

Recent, David Grohl a realizat o colaborare cu legendara trupă Ratt. Acesta a înregistrat o nouă piesă cu Stephen Pearcy și Warren DeMartini de la Ratt, o trupă de metal celebră în anii 80. Se pare că melodia a fost realizată pentru un nou proiect al lui Grohl, intitulat ”TBA”, relatează site-ul Noise Creep.

Grohl, DaveRecent, Foo Fighters a confirmat planificarea, în decursul acestui an, a unor sesiuni de înregistrări pentru un nou album. Ultimul material discografic al formației este ”Wasting Light”, care a fost lansat în aprilie, anul trecut.

Deși nu a trecut mult timp de la apariția discului, Dave Grohl a declarat pe blog-ul oficial al grupului că are numeroase idei și lucrează la noi piese.

”Încă nu am terminat. Mai sunt numeroase concerte de susținut, numeroase piese de compus, numeroase albume de înregistrat în anii ce vin. Vreau să spun că dacă mi-ar fi spus cineva în urmă cu 17 ani că în 2012 vom compune pentru cel de-al optulea disc…pai..”, scrie Grohl pe blog.

Foo Fighters este nominalizată la șase categorii, inclusiv la Albumul Anului cu ”Wasting Light”, la Premiile Grammy. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, pe data de 12 februarie.

Citește mai multe despre Corey TaylorDave GrohlFoo FightersSlipknot
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ryan Adams a lansat un nou clip – VIDEO

Ryan Adams a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa...

Închide