Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Corey Taylor (Slipknot) în colaborarea cu Dave Grohl (Foo Fighters)

Corey Taylor

Solistul de la Slipknot de la Corey Taylor a dezvăluit că a înregistrat o piesă cu Dave Grohl, vocalul de la Foo Fighters.

Artistul a făcut dezvăluirea prin intermediul pagini sale de Twitter, unde a postat un mesaj în care precizează că a finalizat un nou cântec cu Grohl și Butch Vig, producătorul trupei Nirvana. Încă nu se este clar dacă respectiva piesa este pentru un proiect al lui Dave Grohl sau al lui Corey Taylor.

Corey Taylor

Recent, David Grohl a realizat o colaborare cu legendara trupă Ratt. Acesta a înregistrat o nouă piesă cu Stephen Pearcy și Warren DeMartini de la Ratt, o trupă de metal celebră în anii 80. Se pare că melodia a fost realizată pentru un nou proiect al lui Grohl, intitulat ”TBA”, relatează site-ul Noise Creep.

Grohl, DaveRecent, Foo Fighters a confirmat planificarea, în decursul acestui an, a unor sesiuni de înregistrări pentru un nou album. Ultimul material discografic al formației este ”Wasting Light”, care a fost lansat în aprilie, anul trecut.

Deși nu a trecut mult timp de la apariția discului, Dave Grohl a declarat pe blog-ul oficial al grupului că are numeroase idei și lucrează la noi piese.

”Încă nu am terminat. Mai sunt numeroase concerte de susținut, numeroase piese de compus, numeroase albume de înregistrat în anii ce vin. Vreau să spun că dacă mi-ar fi spus cineva în urmă cu 17 ani că în 2012 vom compune pentru cel de-al optulea disc…pai..”, scrie Grohl pe blog.

Foo Fighters este nominalizată la șase categorii, inclusiv la Albumul Anului cu ”Wasting Light”, la Premiile Grammy. Evenimentul va avea loc în Los Angeles, pe data de 12 februarie.

Citește mai multe despre Corey TaylorDave GrohlFoo FightersSlipknot
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ryan Adams a lansat un nou clip – VIDEO

Ryan Adams a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa...

Închide