Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Corey Taylor şi Shawn Crahan au lansat primul film, Thy Shalt (VIDEO)

Corey Taylor şi Shawn “Clown” Crahan au pus bazele propriei companii de film şi televiziune, Living Breathing Films iar pentru a demonstra ca se ţin de cuvânt, au lansat un... Continuare »

Corey Taylor şi Shawn “Clown” Crahan au pus bazele propriei companii de film şi televiziune, Living Breathing Films iar pentru a demonstra ca se ţin de cuvânt, au lansat un film de 15 minute, Thy Shalt I, care a fost vizionat la Sundance Film Festival, săptămâna trecută, în Utah.

Potrivit celor doi membri Slipknot, compania lor de film va aborda în special misterul, suspansul, partea horror şi întunecată a vieţii în majoritatea filmelor pe care au de gând să le facă. Pe site-ul oficial al companiei livingbreathingfilms.com, se precizează că privitorii vor avea parte de un alt fel de artă, de o viziune proaspătă asupra vieţii şi morţii. Daca doriţi să va fie frică, în adevăratul sens al cuvântului, fiţi cu noi, se specifică pe site, dacă nu, nu ne staţi în cale. Primul proiect al companiei, filmul de 15 minute Thy Shalt I, este unul de factură psihologică, a spus Taylor, care cu siguranţă îi va face pe privitori să-si pună o mulţime de întrebări. Pelicula de 15 minute a fost prezentată la Sundance Film Festival.

Shawn şi Corey sunt nume importante în lumea muzicii, iar Taylor, recunoscut şi pentru colaborările pe care le are cu trupa Stone Sour, s-a remarcat şi ca scriitor. Cartea lui, Seven Deadly Sins: Settling the Argument Between Born Bad and Damaged Good a fost un bestseller care a primit cronici pozitive . De asemenea, cei doi au fost implicaţi într-o mulţime de proiecte cum ar fi documentarele Voliminal: Inside the Nine (2006), Nine: The Making of "All Hope Is Gone" (2008), (sic)nesess (2010), Goat (2011)

 

 

Citește mai multe despre Corey TaylorSlipknot
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anthrax - The Devil You Know (videoclip)

Formaţia Anthrax a postat pe internet videoclipul melodiei The Devil You Know, extrase de pe albumul Worship Music. Discul ce...

Închide