Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul-film Don't Think (The Chemical Brothers) este pe marile ecrane (trailer)

Publicat

pe

The Chemical Brothers au urcat la un alt nivel. Concertul-film Don't Think a ajuns pe marile ecrane. Show-ul live a avut loc la Japan Fuji Rock Festival, în iulie 2011, iar regizorul Adam Smith i-a dat o altă forţă, aducându-l pe marile ecrane.

De la bun început, regizorul Adam Smith, care are o experienţă de aproape 18 ani de muncă alături de Chemical Brothers, a reuşit să creeze un alt tip de concert film pentru un alt fel de show, după cum el însuşi a declarat. A dorit să surprindă adevărata emoţie chiar din mijlocul mulţimii, să combine efectele speciale şi să arate cum muzica şi toate efectele vizuale se întrepătrund cu publicul.

Don’t Think a fost înregistrat Dolby 7:1 surround sound şi a fost deja urmărit în peste 20 de cinematografe, urmând ca de pe 1 februarie tot mai mulţi să-l poată urmări pe marile ecrane.

Se pare că tot mai mulţi artişti vor să treacă de la muzică la film. Îi amintim pe cei de la Radiohead şi Nine Inch Nails (Trent Razor a câştigat un Oscar pentru prestaţia în pelicula The Social Network).

Comentează

Trending