Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Voodoo și Changing Skins în Jukebox

Publicat

pe

Voodoo concertează pe 19 ianuarie în Jukebox Venue începând cu ora 20:00. În deschidere îi vom vedea pe cei de la Changing Skins.

Băieții de la Voodoo au venit în mediul muzical românesc cu un sound nou - un amestec inedit de rock alternativ cu nuanțe de raggae si dancehall. Pentru a vă convinge că această fuziune de stiluri trasmite o energie foarte bună, puteți asculta albumul proaspăt lansat, în întregime pe Trilulilu.

Trupa Voodoo

Voodoo (de la stânga la dreapta):
Fabian Sasu – voce
Cosmin Lupu – chitară, voce
Cristi Dumitrescu – tobe, percuții
Dan (Matei) Mateescu – bass

Voodoo au cântat pe scene mari, participând la festivaluri populare: PeninsulaStrufstock și Rock the City. Trupa a luat naștere în 2005 ca inițiativă a lui Cristi Dumitrescu, fiul toboșarului de la Iris, iar odată ce a început contribuția cu Fabian Sasu, au fost de neoprit.

„Nu am avut nicio contribuție la formarea trupei Voodoo. Cristi a studiat foarte mult și din punctul meu de vedere, este unul din cei mai buni toboșari din România. Voodoo este o formație unică prin stilul de muzică abordat, sună foarte bine, sunt ambițioși și vor să cânte numai ce le place.”

Nelu Dumitrescu (baterist, Iris)

Changing Skins, trupa care cântă în deschiderea concertului, aduc publicului român un nou curent muzical - pop'n'roll. O combinație de electro alternative-rock, electro și pop, împreună cu un mesaj de dispreț pentru societatea de consum îi diferențază pe rocker-ii bucureșteni de alte trupe ale momentului.

Comentează

Trending