Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Concert Tarja Turunen - Reguli de acces

Doar o zi ne mai desparte de concertul pe care Tarja Turunen îl va susţine la Bucureşti. Pe 25 ianuarie 2012, Tarja Turunen şi formaţiile din deschidere, Sylpheed şi Scala... Continuare »
Tarja Turunen la Bucuresti

Tarja Turunen la BucurestiDoar o zi ne mai desparte de concertul pe care Tarja Turunen îl va susţine la Bucureşti. Pe 25 ianuarie 2012, Tarja Turunen şi formaţiile din deschidere, Sylpheed şi Scala Mercalli, vor concerta la Sala Palatului, începând cu ora 20:00. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment şi face parte din turneul „Tarja Turunen- Final Tour 2012”.

Intrarea se va face începând cu ora 18.30, iar accesul este interzis cu: aparate foto profesionale, camere de filmat, băutură sau mâncare din afară, arme, obiectele contondente și droguri.

Deoarece după acest turneu, Tarja îşi va încheia activitate scenică pe următorii 5 ani, artista a anunţat un program muzical prelungit. Astfel, setlist-ul serii va include 19 melodii, 5 dintre ele în variantă acustică.

Biletele la acest eveniment se găsesc în reţeaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri în funcţie de categorie: Cat 1- 195 lei; Cat 2- 145 lei; Cat 3- 115 lei; Cat 4- 95 lei; Cat 5- 75 lei.

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brendan Benson a lansat o piesă nouă - AUDIO

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți...

Închide