Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Primal Fear - Brainstorm in Romania!

Publicat

pe

Concert Primal Fear si Brainstorm
Concert Primal Fear si Brainstorm

Formația Primal Fear revine în România pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable".

Lansarea noului produs muzical va avea loc în Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la București, organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brândușan) va avea loc în data de 8 aprilie în The Silver Church Club. În deschidere sunt invitate câteva formații, printre care și germanii de la Brainstorm.

Concert Primal Fear si Brainstorm

Numărul biletelor este limitat la 500 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa prin comandă AICI sau din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărturești, Humanitas) la următoarele prețuri:
65 lei pentru primele 100 bucăți (primele 50 de bilete participă la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru următoarele bilete - până pe data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului - 8 aprilie 2012. Acestea se achiziționeaza doar la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

Primal FearPRIMAL FEAR este o trupă germană de power-speed metal, formată în 1997 de Ralf Scheepers (voce) și Mat Sinner (chitară bas). Formația s-a născut printr-o întorsătură curioasă a soartei, după ce Ralf Scheepers nu a fost cooptat de Judas Priest ca înlocuitor al celebrului Rob Halford.

După această “dezamăgire”, fostul vocalist al Gamma Ray îl întâlnește pe Mat Sinner. Împreună pun bazele unui proiect muzical în octombrie 1997, după un concert al cover-band-ului Just Priest, condus de Ralf Scheepers. Mat Sinner și Tom Naumann, care au luat parte la eveniment, au văzut ceva mai mult în vocea lui Scheepers decât simplul talent de a-l imita pe Halford.

Primal Fear a semnat în același an un contract cu casa de discuri Nuclear Blast Records, iar în 1998 a lansat albumul de debut, ”Primal Fear”.  Anul acesta, spre sfârșitul lunii ianuarie, trupa lansează un nou disc, intitulat ”Unbreakable”.

BrainstormBRAINSTORM este o formație germană de power-metal, formată în 1989 de chitariștii Torsten Ihlenfeld și Milan Loncaric. Celor doi li s-au alăturat toboșarul Dieter Bernert și vocalistul Andy B. Franck. Spre deosebire de cele mai multe trupe care abordează power metal-ul, Brainstorm se remarcă printr-un stil mult mai întunecat.

Primul album Brainstorm a fost lansat abia în anul 1997. Materialul s-a intitulat "Hungry" și a fost apreciat de critici. Ultimul disc al trupei, ”On The Spur Of The Moment” a apărut anul trecut și este considerat o capodoperă a power-metalului.

Trending