Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Metallica la Belgrad

Publicat

pe

Metallica
Metallica

Metallica (sursa foto blogs.sfweekly.com)În urmă cu câteva minute Metallica a anunţat pe pagina oficială de Facebook două noi concerte în Europa.

După ce zilele trecute pe harta turneului aniversar au fost adăugate Parisul pe 12 mai şi Udine pe 13 mai, astăzi rockerii legendari se apropie şi mai mult de Europa de Est cu două noi reprezentaţii la Praga pe 7 mai şi la Belgrad pe 8 mai. Dat fiind faptul că evenimentele au loc din zi în zi, există şansa ca românii să-i vadă din nou live pe cei ce au făcut istorie în rock-ul mondial. Biletele la Praga şi Belgrad vor fi disponibile începând cu 27 ianuarie. Pe site-ul oficial al formaţie poate fi consultat întreg programul turneului, urmând ca noi concerte să fie anunţate în decursul acestei săptămâni.

Metallica sărbătorește anul acesta 20 de ani de la lansarea albumului Metallica (1991), cunoscut şi ca The Black Album. Materialul este cel mai vândut din cariera rockerilor, şi, totodată, cel mai vândut album din ultimii 20 de ani, potrivit statisticilor realizate de Nielsen SoundScan cu 15.735.000 copii în întreaga lume.

De asemenea, luna trecută, formația a lansat EP-ul Beyond Magnetic care cuprinde cele 4 melodii cântate în premieră în timpul concertelor aniversare de la Fillmore Theater.

Metallica - The Rebel Of Babylon

Trending