Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert IRIS în Jukebox Venue

Publicat

pe

Iris concerteaza in jukebox
Iris concerteaza in jukebox

Iris concerteaza in jukeboxIris va concerta pe 24 februarie 2012 în clubul Jukebox Venue din Bucureşti, începând cu ora 21:00. Astfel, în noaptea de Dragobete se vor auzi cele mai cunoscute piese ale formației, pentru toţi îndrăgostiţii de... rock.

Trupa IRIS a fost fondată la începutul anului 1976 de către chitaristul Nuțu Olteanu, basistul Emil Lechințeanu și toboșarul Nelu Dumitrescu, doar ultimul regăsindu-se în line-up-ul actual. În 1977 – anul oficial al lansării – formația a susținut peste 5000 de spectacole, ce au totalizat un public echivalent unei treimi din populația României. Cristian Minculescu devine solistul IRIS în 1980. Doru Borobeica (Boro) preia basul în 1984, iar Valter Popa – chitara solo începând din 1986. Clăparul Relu Marin a început să colaboreze la înregistrarea albumului Mătase albă (2002), devenind membru oficial în 2007.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim - magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului şi online pe eventim.ro la următoarele preţuri:
- fără loc 30 lei
- cu loc 60 lei

Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.

Iris - Vino pentru totdeauna

Trending