Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Concert byron în Wings Club

Trupa byron va concerta pe 17 februarie 2012, începând cu ora 22.00 în Wings Club din Bucureşti. Formaţia aniversează un an de la lansarea albumului Perfect şi îşi aşteaptă fanii... Continuare »
byron in club wings

Trupa byron va concerta pe 17 februarie 2012, începând cu ora 22.00 în Wings Club din Bucureşti. Formaţia aniversează un an de la lansarea albumului Perfect şi îşi aşteaptă fanii cu chef de petrecut într-un spectacol în care se împletesc foarte bine dramele interzise, istoriile cu alchimişti şi piese româneşti cunoscute și reinterpretate. Pentru acest concert, rolul lui 6fingers în spatele clapelor va fi preluat de Mihai Ardelean (Marius Pop & the M Theory, ex-Conexiuni).

byron in club wings

În această primăvară, byron va lansa DVD-ul Live Underground, filmat în Salina Turda. Pe lângă un set unplugged şi un concert electric, materialul va mai conţine un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicaţi şi un making-of. Concertul din Salina conţine, printre altele, piesa Running în Circles, ce va apărea pe următorul album, şi o colaborare cu Nicu Alifantis.

Biletele la concertul din Wings Club sunt disponibile la intrarea în locație la prețul de 20 lei.

Citește mai multe despre byronNicu Alifantis
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Van Halen - Blood And Fire, piesă nouă (audio)

Van Halen a postat online piesa Blood And Fire, extrasă de pe albumul Different Kind Of Truth, disponibil pe piaţă...

Închide