Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Common vine cu un nou album - VIDEO

Publicat

pe

Common
Common

Common se pregătește să lanseze un nou album. Acesta se intitulează ”The Dreamer, The Believer” și va apărea pe 5 martie în Marea Britanie.

Common

Materialul discografic va include colaborări cu John Legend și Nas. Vocea lui Legend apare pe cântecul ”The Believer”, iar pe Nas îl puteți asculta pe melodia ”Ghetto Dreams”. În plus, mai jos puteți vedea clipul oficial lansat pentru piesa ”Ghetto Dreams”.

”Când era copil, toată lumea îmi spunea că sunt un visător. Odată ce am început să-mi realizez visele, m-am transformat într-un tip care crede. Este vorba de faptul că vezi ceva ce îți dorești și faci ca acest lucru să devină realitate. Aceasta este călătoria în care vreau să meargă cei care vor asculta albumul.”, povestește Common despre noul material discografic.

Common a debutat în 1992 cu albumul ”Can I Borrow a Dollar?”. Începând cu anul 2003, când primește primul Premiu Grammy, Common începe să fie un artist cunoscut la nivel internațional. De asemenea, acesta este și actor, având roluri semnificative în filme precum ”Street Kinga”, ”American Gangster”, ”Wanted”, ”Terminator Salvation” și ”Happy Feet Two”.

Common feat Nas – Ghetto Dreams

Trending