Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Common vine cu un nou album - VIDEO

Common se pregătește să lanseze un nou album. Acesta se intitulează ”The Dreamer, The Believer” și va apărea pe 5 martie în Marea Britanie. Materialul discografic va include colaborări cu... Continuare »
Common

Urmărește-ne pe

Common se pregătește să lanseze un nou album. Acesta se intitulează ”The Dreamer, The Believer” și va apărea pe 5 martie în Marea Britanie.

Common

Materialul discografic va include colaborări cu John Legend și Nas. Vocea lui Legend apare pe cântecul ”The Believer”, iar pe Nas îl puteți asculta pe melodia ”Ghetto Dreams”. În plus, mai jos puteți vedea clipul oficial lansat pentru piesa ”Ghetto Dreams”.

”Când era copil, toată lumea îmi spunea că sunt un visător. Odată ce am început să-mi realizez visele, m-am transformat într-un tip care crede. Este vorba de faptul că vezi ceva ce îți dorești și faci ca acest lucru să devină realitate. Aceasta este călătoria în care vreau să meargă cei care vor asculta albumul.”, povestește Common despre noul material discografic.

Common a debutat în 1992 cu albumul ”Can I Borrow a Dollar?”. Începând cu anul 2003, când primește primul Premiu Grammy, Common începe să fie un artist cunoscut la nivel internațional. De asemenea, acesta este și actor, având roluri semnificative în filme precum ”Street Kinga”, ”American Gangster”, ”Wanted”, ”Terminator Salvation” și ”Happy Feet Two”.

Common feat Nas – Ghetto Dreams

Citește mai multe despre John LegendNas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna feat Jay Z - Talk That Talk, piesă nouă (audio)

La numai două săptămâni de la apariţia videoclipului single-ului You Da One, Rihanna revine în atenţia fanilor cu o nouă...

Închide