Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Colaborare inedită – The Doors și DJ Skrillex! – VIDEO

Publicat

pe

Skrillex (sursa foto skygodblog.blogspot.com)
Skrillex (sursa foto skygodblog.blogspot.com)

Membrii trupei The Doors rămași în viață, Robert Krieger, Ray Manzarek și John Densmore au realizat o colaborare cu DJ-ul și producătorul Skrillex. Piesa, intitulată ”Breakin’A Sweat”, este o combinație de tehno și dubstep.

Skrillex (sursa foto skygodblog.blogspot.com)

În plus, s-a lansat și un videoclip pentru această melodie, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul este parte a unui documentar, ”Re:Generation”, care urmărește cinci DJ-ii:  Skrillex, Premier, Mark Ronson, Pretty Lights și The Crystal Method - vezi trailer mai jos.

The Doors 2011 (sursa foto musicsense.it)Aceștia decid să abordeze genuri de muzică foarte diferite de tehno, dubstep sau electro, iar pentru acest lucru colaborează cu artiști de muzică clasică, jazz, country, R&B și rock. Mai multe despre acest proiect găsiți pe site-ul http://www.regenerationmusicproject.com/.

Recent a fost descoperită o piesă The Doors, ce nu a mai fost lansată până acum. Aceasta se intitulează ”She Smells So Nice” și poate fi ascultată mai jos. Melodia va fi inclusă pe reeditarea clasicului album ”LA Woman”, ce se lansează săptămâna viitoare. Cântecul a fost descoperit de producătorul Bruce Botnick, în timp ce căuta printre sesiunile vechi ale trupei, pentru ediția aniversară a discului ”LA Woman”.

DJ Skrillex feat. The Doors - Breakin’A Sweat

Re:Generation – Trailer

The Doors – She Smells So Nice

Trending