Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chris Brown nu mai vorbește cu presa în 2012

Publicat

pe

Chris Brown
Chris Brown

Anul acesta doar veți auzi muzica lui Chris Brown și îl veți vedea numai în concerte, deoarece artistul a declarat că nu va mai da interviuri și nu va vorbi cu presa în 2012 sub nici o formă.

Chris Brown

Potrivit revistei Billboard, managerul lui Brown, Tina Davis, a precizat într-un interviu că artistul se va concentra doar pe sesiunile de înregistrări.

"Noi nu incercăm să fim nepoliticoși, egoiști sau lipsiți de respect față de oricine. Dacă oamenii vor să judece ceva, să judece talentul lui. ", a adăugat Davis.

Această decizie vine după ce Brown a făcut de nenumărate ori prima pagină în ziarele de scandal în 2011 din cauza exceselor de furie pe care le-a avut în momentele în care i se puneau întrebări cu privire la incidenul cu fosta sa iubită Rihanna.

Chris Brown si Rihanna (Premiile Grammy 2009)În prezent, Brown pregătește un nou album. Acesta se intitulează "Fortune" și va fi lansat cândva anul acesta .

Între timp, artistul a primit trei nominalizări la Premiile Grammy (vezi aici nominalizările la toate categoriile) şi intenţionează să participe la evenimentul ce are loc luna viitoare. Chris Brown nu a mai participat la spectacol de când a fost arestat pentru altercația cu Rihanna, în 2009, în noaptea Premiilor Grammy.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending