Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chino Moreno testează fanii cu Prurien† pentru un nou EP

Publicat

pe

Planuri mari la început de an pentru Chino Moreno de la Deftones şi chitaristul  Shaun Lopez. În urmă cu ceva timp ei au pus bazele unui proiect †††, care, aşa cum vă daţi seama din semnătură, se pronunţă Crosses , iar pe 24 ianuarie vor lansa al doilea EP ††.

Chino Moreno şi Shun Lopez nu au stat deloc pe gânduri când a veni vorba de colaborare, aşa că acum proiectul la care sunt parteneri pregăteşte fanilor cel de-al doilea EP. Ca să nu-i ia prin surprindere pe fani, cei doi au decis că este mai bine să apeleze la un mesager care să anunţe apariţia respectivei piese bombă. Şi au ales un sol ce poartă numele Prurien†.

Nimic violent nu iese din căşti atunci când asculţi melodia Prurien†, iar acesta a fost şi scopul. Te îmbie la visare, bate aproape spre rock romantic, iar aşa cum spune şi Lopez, deşi au pornit de la bun început pe ideea de metal, pe parcurs a avut loc o metamorfoza drastică iar melodia s-a transformat în ceva mai puţin agresiv.

Cei doi artişti au lansat anul trecut primul EP din proiectul Crosses †††, pe care l-au promovat pe un site de socializare. Toţi cei care doreau piesa doar apăsau butonul Like al paginii.

Comentează

Trending