Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Chickenfoot vine cu noul single ”Different Devil” – AUDIO + VIDEO

Publicat

pe

Chickenfoot
Chickenfoot

Chickenfoot a lansat un nou single, intitulat ”Different Devil”, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta este extras de pe albumul ”Chickenfoot III”, apărut în septembrie, anul trecut.

Chickenfoot

”Different Devil” are o poveste interesantă, deoarece este o piesă care nici nu trebuia să apară pe materialul discografic. La momentul respectiv exista o compoziție melodică, dar nu și versurile.

Chickenfoot - Different DevilMembrii trupei au văzut ceva în acest cântec, iar după numeroase sesiuni de repetiții au reușit să transforme melodia în una dintre cele mai bune piese ale formației. Mai multe despre istoria cântecului puteți afla în înregistrarea de mai jos, realizată de Chickenfoot.

”Different Devile” face referire la acele relații de ani de zile, în care iubiții își pierd interesul unul față de celălalt și încept să-și întoarcă privirile către alte persoane. Însă începutul plin de pasiune este o iluzie, deoarece în final ajungi în aceeași situație. Deci, în loc să te implici în altă poveste, mai bine încerci să readuci la viață acea pasiune care a existat între tine și cel drag.

Chickenfoot - Different Devile

Chickenfoot III Podcast: #3 - Different Devil

Comentează

Trending