Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celebrele Fumie Suguri și Surya Bonaly vin la Kings On Ice 2012

Publicat

pe

Fumie Suguri și Surya Bonaly sunt primele prezențe feminine confirmate în programul celei de-a patra ediții Kings On Ice, alături de Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel și Brian Joubert.

Surya vine pentru a doua oară la București, însă pentru Fumie Suguri este cea dintâi prezență în cadrul celui mai spectaculos eveniment de patinaj din România.

Cea de-a patra ediție Kings On Ice se va desfășura în primăvara acestui an, pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din București, fiind organizat de Amphitrion și susținut de OTP Bank.

Una dintre figurile emblematice ale patinajului de performanță, Fumie Suguri a fost medaliată de cinci ori cu aur la Campionatul  National de patinaj din Japonia și de trei ori în cadrul Campionatului celor patru continente, edițiile 2001, 2003 si 2005. A obținut trei medalii la Campionatele Mondiale, reușind să-și înscrie în palmares numeroase alte titluri, fiind una dintre reprezentantele de frunte ale Japoniei în competițiile internaționale.

Fumie Suguri

Patinatoarea de origine franceză, Surya Bonaly, se va afla pentru a doua oară la București, după ediția Kings On Ice din 2008. Considerată drept una dintre cele mai valoroase patinatoare din lume, Surya a reușit să câștige de-a lungul carierei sale nu mai puțin de 25 de medalii de aur, 10 de argint și alte 5 de bronz, plus numeroase alte titluri obținute la competiții de profil. A fost declarată campioană națională a Franței de 9 ori, fiind pe primul loc în clasamentul european cinci ani la rând, în perioada 1991-1995.   Unul dintre elementele recurente ale programelor sale este backflip-ul, o săritură pe spate care a devenit reprezentativă pentru tânăra sportivă, Surya fiind totodată singura patinatoare din lume care a încercat un cvadruplu toe loop, tentativa fiind realizată în cadrul Campionatelor Mondiale din 1991.

Surya-Bonaly

Surya Bonaly și Fumie Suguri, alături de cei trei campioni Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel și Brian Joubert, vor putea fi văzuți live anul acesta în cadrul spectacolului Kings On Ice ce va avea loc pe 7 aprilie, la patinoarul Mihai Flamaropol din București, numeroase alte nume urmând a fi anunțate în perioada imediat următoare.

Biletele pentru ediția Kings On Ice 2012 sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta și online, pe www.MyTicket.ro. Prețurile sunt curprinse între 100 și 400 de lei.

Fumie Suguri

Surya Bonaly

Trending