Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cannibal Corpse vin cu albumul Torture

Publicat

pe

Atenţie metalişti, vi se pregăteşte o mare surpriză care poarta numele Cannibal Corpse. Trupa death metal s-a gândit că anul 2012 este cel mai potrivit pentru lansarea celui de-al 12-lea album, Torture. Urechile fanilor vor fi torturate de pe 13 martie, când cele 12 piese ale albumului vor ajunge în boxe.

În 2009, cei de la Cannibal Corpse au scos pe piaţă albumul Evisceration Plague, aşadar era timpul pentru piese noi. Pe albumul Torture şi-au pus semnătura Hate Eternal, pe partea de producţie şi Vincent Locke la capitolul creaţie. Membrii trupei nu sunt deloc superstiţioşi şi au ales data de 13 pentru lansarea albumului. Sunt convinşi că piesele vor fi pe placul fanilor, deci nu se tem de niciun eşec, precizează basistul Alex Webster .

Track Listing:

01. Demented Aggression
02. Sarcophagic Frenzy
03. Scourge of Iron
04. Encased in Concrete
05. As Deep As the Knife Will Go
06. Intestinal Crank
07. Followed Home Then Killed
08. The Strangulation Chair
09. Caged…Contorted
10. Crucifier Avenged
11. Rabid
12. Torn Through

Bandul Cannibal Corpse s-a fondat în 1988. Nu a avut prea mult suces la radio sau la tv, dar odată cu lansarea albumelor Butchered at Birth din 1991 şi Tomb of the Mutilated din 1992, cei de la Cannibal Corpse s-au dezlănţuit şi au devenit în scurt timp una dintre trupele cu cele mai bune vânzări pe segmentul death metal. Cu influenţe de la Slayer,  Kreator, Death sau Obituary, Cannibal Corpse au ridicat totul la un alt nivel, punând violenţa grafică, mutilarea, necrofilia, canibalismul, tortura şi moartea la loc de cinste.

 

Trending