Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bret McKenzie a fost nominalizat la Oscar pentru piesa Man Or Muppet

Publicat

pe

Bret McKenzie este compatibil cu statueta Oscar? Şansele sunt de 50-50 ca artistul sa câştige statueta, deoarece a fost nominalizat la secţiunea Best Original Song cu piesa Man Or Muppet, coloana sonoră a peliculei The Muppets alături de  Sergio Mendes şi Carlinhos Brown cu piesa Real in Rio din filmul de animaţie, Rio.

Ar putea să fie cu noroc, mai ales că piesa Man or Muppet este cel de-a treia care primeşte această nominalizare, după The Rainbow Connection (1979) şi The First Time It Happens (1981) care au asigurat coloana sonoră pentru show-ul cu păpuşi.  Din păcate, pe lista nominalizărilor nu s-au mai aflat Elton John (Hello Hello) şi Madonna (Masterpiece), cu piesele din filmele Gnomeo and Juliet şi W.E.  La această categorie, alături de Bret McKenzie mai sunt nominalizaţi Sergio Mendes şi Carlinhos Brown cu piesa Real in Rio din filmul de animaţie, Rio. Despre Bret Peter Tarrant McKenzie se pot spune multe, mai ales că se poate mândri cu talent de actor, muzician, producător, iar alături de Jemaine Clement apare în serialul Flight of the Conchord difuzat de HBO.

Cât priveşte pelicula The Muppets, ea este disponibilă pentru public datoriă regizorului James Bobin şi a scenariştilor Jim Henson, Jason Segel, Nicholas Stoller.

Rio este o producţie 3D computer-animated musical comedy pe care şi-au pus semnătura casa de producţie Blue Sky Studios şi regizorul Carlos Saldanha şi care i-a adus laolaltă pe Jesse Eisenberg, Anne Hathaway, Jamie Foxx, George Lopez, Tracy Morgan, Jemaine Clement, Leslie Mann, Rodrigo Santoro care şi-au împrumutat vocile personajelor haioase din film.

The Rainbow Connection a fost scrisă pentru The Muppet Movie şi a primit o nominalizare la Oscar, la categoria Best Song, în 1979.

Trending