Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Brendan Benson a lansat o piesă nouă - AUDIO

Publicat

pe

Brendan Benson (sursa foto listal.com)
Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”Bad for Me” și este extrasă de pe viitorul album solo.

Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Cel de-al cincilea material solo, ”What Kind of World” va fi lansat pe 24 aprilie, zi în care artistul aniversează ziua de naștere a fiului său de doi ani.

The Raconteurs (sursa foto virginmedia.com)În plus, Benson s-a decis să-și deschidă propria casă de discuri, Readymade pentru a putea produce ce muzică dorește pe care să o lanseze când dorește. Primul artist care a semnat cu Readymade este Young Hines, iar LP-ul acestuia, ”Give Me My Change”, va apărea pe data de 10 aprilie.

Brendan Benson este cunoscut pentru cariera solo, încă din 1996, când a lansat albumul de debut, ”One Mississippi”, ce includea și o colaborare cu Jason Falkner. În 2005 acesta s-a alăturat proiectului inițiat de Jack White și împreună cu Jack Lawrence (The Greenhornes, Blanche și Dead Weather) și Patrick Keeler (The Greenhornes) au format trupa The Raconteurs.

Brendan Benson – Bad for Me

Trending