Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Brendan Benson a lansat o piesă nouă - AUDIO

Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”Bad for Me” și este extrasă de pe viitorul album solo.

Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Cel de-al cincilea material solo, ”What Kind of World” va fi lansat pe 24 aprilie, zi în care artistul aniversează ziua de naștere a fiului său de doi ani.

The Raconteurs (sursa foto virginmedia.com)În plus, Benson s-a decis să-și deschidă propria casă de discuri, Readymade pentru a putea produce ce muzică dorește pe care să o lanseze când dorește. Primul artist care a semnat cu Readymade este Young Hines, iar LP-ul acestuia, ”Give Me My Change”, va apărea pe data de 10 aprilie.

Brendan Benson este cunoscut pentru cariera solo, încă din 1996, când a lansat albumul de debut, ”One Mississippi”, ce includea și o colaborare cu Jason Falkner. În 2005 acesta s-a alăturat proiectului inițiat de Jack White și împreună cu Jack Lawrence (The Greenhornes, Blanche și Dead Weather) și Patrick Keeler (The Greenhornes) au format trupa The Raconteurs.

Brendan Benson – Bad for Me

Citește mai multe despre The White Stripes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young și Crazy Horse lansează un nou material

Deși nu au mai cântat împreună din 2004, Neil Young și Crazy Horse se pare că înregistrează un nou album....

Închide