Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Brendan Benson a lansat o piesă nouă - AUDIO

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”Bad for Me” și... Continuare »
Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Brendan Benson, unul dintre membrii fondatori ai trupei The Raconteurs, a lansat o nouă piesă solo, pe care o puteți asculta mai jos. Aceasta se intitulează ”Bad for Me” și este extrasă de pe viitorul album solo.

Brendan Benson (sursa foto listal.com)

Cel de-al cincilea material solo, ”What Kind of World” va fi lansat pe 24 aprilie, zi în care artistul aniversează ziua de naștere a fiului său de doi ani.

The Raconteurs (sursa foto virginmedia.com)În plus, Benson s-a decis să-și deschidă propria casă de discuri, Readymade pentru a putea produce ce muzică dorește pe care să o lanseze când dorește. Primul artist care a semnat cu Readymade este Young Hines, iar LP-ul acestuia, ”Give Me My Change”, va apărea pe data de 10 aprilie.

Brendan Benson este cunoscut pentru cariera solo, încă din 1996, când a lansat albumul de debut, ”One Mississippi”, ce includea și o colaborare cu Jason Falkner. În 2005 acesta s-a alăturat proiectului inițiat de Jack White și împreună cu Jack Lawrence (The Greenhornes, Blanche și Dead Weather) și Patrick Keeler (The Greenhornes) au format trupa The Raconteurs.

Brendan Benson – Bad for Me

Citește mai multe despre The White Stripes
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Neil Young și Crazy Horse lansează un nou material

Deși nu au mai cântat împreună din 2004, Neil Young și Crazy Horse se pare că înregistrează un nou album....

Închide