Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Biohazard renasc cu un nou album, Reborn In Defiance

Pentru Biohazard, aşteptarea ia sfârşit. În ciuda faptului că Evan Seinfeld, unul dintre membri a părăsit trupa anul trecut, albumul Reborn in Defiance se lansează maine, 20 ianuarie. Reborn In... Continuare »

Pentru Biohazard, aşteptarea ia sfârşit. În ciuda faptului că Evan Seinfeld, unul dintre membri a părăsit trupa anul trecut, albumul Reborn in Defiance se lansează maine, 20 ianuarie.

Reborn In Defiance este ultimul album pe care trupa l-a înregistrat înainte ca basistul si co-vocalistul Evan Seinfeld să aleagă alt drum şi o altă carieră. Astfel că se poate spune că Reborn In Defiane este un adevărat testament al celor patru membri Billy Graziadei, Bobby Hambel, Evan Seinfeld şi Danny Schuler. Albumul a fost înregistrat în Los Angeles, iar pe el şi-a pus semnătura, pe parte de producţie, mixaj, Toby Wright, al cărui nume se mai leagă de trupe precum Alice in Chains, Metallica, Sevendust.

Potrivit vocalistului Billy Graziadei, trupa Biohazard a fost de la bun început un amestec de personalităţi, pasiuni, haos iar această energie care s-a născut în trupă a permis ca BIOHAZARD să existe. Trupa va promova albumul prin concerte susţinute în Europa, America de Nord, Australia, Asia.

BIOHAZARD se recomandă ca o trupă care are la activ vânzări de peste 5 milioane de albume în întreaga lume de. Succesul lor a început odată cu albumele Urban Discipline (1992) şi State of the World Address şi a continuat datorită colaborarilor cu banduri precum Onyx, Pantera, Type O Negative.

Citește mai multe despre Alice in ChainsBiohazard
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brett Anderson: ”Dacă noul album Suede nu este minunat, nu va fi lansat” - VIDEO

Brett Anderson a declarat că dacă noul album Suede nu va fi ”minunat”, acesta nu va fi lansat. În prezent, trupa...

Închide