Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Bilete VIP la concertul Red Hot Chili Peppers

Pe 1 februarie 2012 se pun în vânzare biletele VIP la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 de la Arena Naţională din Bucureşti. Mai multe detalii... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Red Hot Chili Peppers PosterPe 1 februarie 2012 se pun în vânzare biletele VIP la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 de la Arena Naţională din Bucureşti. Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi AICI.

Biletele la această categorie vor costa 1000 lei şi vor fi disponibile numai pe www.myticket.ro în număr limitat. Posesorii acestor tichete vor beneficia de locurile de la fotoliile tribunei oficiale, open bar cu o selecţie largă de băuturi alcoolice şi nealcoolice şi preparate culinare cu specific internaţional.

Restul categoriilor de bilete pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului la preţuri cuprinse între 130 şi 495 lei - Detalii AICI.

Red Hot Chili Peppers - Look Around

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ABBA - detalii despre noul album

Vești bune pentru fanii ABBA. Pe 23 aprilie 2012, cei patru suedezi vor relansa albumul The Visitors (1981), împreună cu...

Închide