Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Bilete VIP la concertul Red Hot Chili Peppers

Pe 1 februarie 2012 se pun în vânzare biletele VIP la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 de la Arena Naţională din Bucureşti. Mai multe detalii... Continuare »
Red Hot Chili Peppers concerteaza la Bucuresti

Red Hot Chili Peppers PosterPe 1 februarie 2012 se pun în vânzare biletele VIP la concertul Red Hot Chili Peppers de pe 31 august 2012 de la Arena Naţională din Bucureşti. Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi AICI.

Biletele la această categorie vor costa 1000 lei şi vor fi disponibile numai pe www.myticket.ro în număr limitat. Posesorii acestor tichete vor beneficia de locurile de la fotoliile tribunei oficiale, open bar cu o selecţie largă de băuturi alcoolice şi nealcoolice şi preparate culinare cu specific internaţional.

Restul categoriilor de bilete pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Diverta, Muzica, librăria Mihai Eminescu şi Sala Palatului la preţuri cuprinse între 130 şi 495 lei - Detalii AICI.

Red Hot Chili Peppers - Look Around

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
ABBA - detalii despre noul album

Vești bune pentru fanii ABBA. Pe 23 aprilie 2012, cei patru suedezi vor relansa albumul The Visitors (1981), împreună cu...

Închide