Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Biffy Clyro va lansa un dublu-album! (audio)

Publicat

pe

Biffy Clyro pregateste lansarea unui album dublu
Biffy Clyro pregateste lansarea unui album dublu

Scoţienii de la Biffy Clyro au dezvăluit că în luna aprilie a acestui an vor termina lucrul la cel de-al şaselea material de studio din cariera lor.

Biffy Clyro pregateste lansarea unui album dublu

Într-un interviu pentru Q Magazine, Neil Simon, solistul trupei a declarat despre follow-up-ul lui Only Revolutions (2009):

"Va fi un dublu album pe care intenţionăm să-l înregistrăm în mare parte în Los Angeles. Sperăm să fie gata undeva în aprilie-mai şi să începem să susţinem câteva concerte. Ca şi lansare, vrem să fie înainte de vară, însă cel mai sigur va la sfârşitul ei."

În glumă, Neil a mai spus că el şi colegii săi de trupă au ales ca nume de lucru pentru noul album Use Your Illusion III şi Use Your Illusion IV în amintirea dublului album Use Your Illusion I şi Use Your Illusion II, lansat în 1991 de Gun N' Roses.

Întrebat despre comparaţia cu Guns N 'Roses, Neil a afirmat:

"Titlurile de lucru sunt Use Your Illusion III şi Use Your Illusion IV. Încercăm prin acest material să ne autodepăşim. Este vorba de o răscruce de drumuri și despre importanța deciziilor luate. Pe de o parte avem deciziile bune, iar pe de altă parte deciziile greşite, iar fiecare album va prezenta câte o posibilitate."

În acestă vară Biffy Clyro va concerta la Festivalul Isle Of Wight alături de nume precum Noah And The Whale, High Flying Bird a lui Noel Gallagher, The Vaccines, Pearl Jam, Tom Petty sau Bruce Springsteen.

Biffy Clyro este o trupă scoţiană de rock înfiinţată în 1995 de către Simon Neil (chitară, voce), James Johnston (bass) şi Ben Johnston (tobe). Cu cel de-al patrulea album de studio, Puzzle, lansat în 2007 cei trei au cunoscut succesul la scară mondială. Ultimul album lansat, Only Revolutions (2009) a fost recompensat cu discul de platină în Marea Britanie şi nominalizat la Mercury Music Prize. Only Revolutions include single-urile extrem de apreciate Mountains, God & Satan, That Golden Rule şi When We Collide.

Biffy Clyro - God and Satan

Comentează

Trending