Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Beyoncé a născut o fetiță: Blue Ivy Carter

Beyonce insarcinata, inainte de nastere

Beyoncé și Jay-Z au devenit părinți. Sâmbătă, 7 ianuarie 2012, într-un spital din New York, cântăreața a născut prin cezariană o fetiță. Copilul va fi numit Blue Ivy Carter, după spusele lui Jay-Z către prieteni. Numele real al lui Jay-Z este Shawn Carter.

Beyonce insarcinata, inainte de nastere

Blue Ivy Carter a venit pe lume la spitalul Lennox Hill din New York, iar rapperul Jay-Z proapăt tătic a fost prezent la naștere. MTV UK preia zvonul că părinții au închiriat integral cel de-al patrulea etaj al spitalului pentru 1.3 milioane $ (840.000 lire). Măsurile de securitate au inclus și internarea cântăreței Beyoncé Giselle Knowles sub numele de Ingrid Jackson.

Beyoncé și-a dezvăluit sarcina pe scena festivităților de decernare MTV Video Music Awards din luna august a anului trecut. Relația ei cu Jay-Z (veche din 2002) a fost oficializată în aprilie 2008.

Artiștii au reacționat imediat la aflarea veștii prin canalele lor de pe rețele de socializare.

Rihanna a transmis un tweet de bun venit bebelușului Blue: "Welcome to the world princess Carter! Love Aunty Rih."

Russell Simmons a postat pe Twitter felicitările sale pentru prietenii lui: "Congrats to my good friends Beyonce and Jay-Z."

Sursa: MTV UK  via tmz.com

Citește mai multe despre BeyonceJay-Z
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tudor Gheorghe - Vremea Nemâniei la Sala Palatului în 2012!

Tudor Gheorghe revine pe 23 mai 2012 pe scena Sălii Palatului din București pentru spectacolul Vremea nemâniei – inspirat de...

Închide