Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Bateristul de la Kaiser Chiefs a cântat cu The Vaccines - VIDEO

The Vaccines a avut un invitat special în cadrul concertului susținut în Olanda, în urmă cu două zile – Nick Hodgson, bateristul de la Kaiser Chiefs – iar mai jos... Continuare »
Nick Hodgson

The Vaccines a avut un invitat special în cadrul concertului susținut în Olanda, în urmă cu două zile – Nick Hodgson, bateristul de la Kaiser Chiefs – iar mai jos puteți vedea o înregistrare de la spectacol.

The Vaccines

Inițial, trupa trebuia să concerteze în Amsterdam, în toamna anului trecut. Aceasta a fost nevoită să reprogrameze spectacolul întrucât solistul, Justin Young, a suferit o intervenție chirurgicală la gât.

Nick Hodgson

Nick Hodgson (Kaiser Chiefs)

Însă, bateristul Pete Robertson nu a putut să fie prezent la concertul reprogramat, astfel că formația l-a rugat pe Nick Hodgson de la Kaiser Chiefs să-l înlocuiască, iar acesta a acceptat.

The Vaccines este o trupă nouă de indie rock, care a lansat LP-ul de debut, ”What Did You Expect From The Vaccines?”, în martie anul trecut.

 

The Vaccines și Nick Hodgson (Kaiser Chiefs) – Live, Amsterdam - 03 ianuarie 2012

Citește mai multe despre Kaiser ChiefsThe Vaccines
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers va lansa album nou în 2012!

Se pare că pauza discografică a celor de la The Killers s-a terminat. Brandon Flowers, solistul trupei a confirmat oficial...

Închide