Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă noul single Ladyhawke - AUDIO

Publicat

pe

Ladyhawke (sursa foto laj07.deviantart.com)
Ladyhawke (sursa foto laj07.deviantart.com)

Ladyhawke se pregătește să lanseze un nou single, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesa se intitulează ”Black White and Blue” și este primul extras de pe viitorul album.

Ladyhawke (sursa foto laj07.deviantart.com)

Single-ul, ce a avut ieri debutul pe radio la BBC 1, va fi disponibil pentru cumpărare începând cu data de 20 februarie.

Coperta album Ladyhawke - Anxiety (sursa foto en.wikipedia.org)Intitulat ”Anxiety”, cel de-al doilea material discografic va apărea pe 16 martie. Discul a fost produs în colaborare cu Pascal Gabriel și Pip Brown.

Artista din Noua Zeelandă a fost inițial membră a trupei Two Lane Blacktop, numită după filmul din 1971. Până ca Phillipa "Pip" Brown să devină Ladyhawke, cântăreața a format cu Nick Littlemore, de la Pnau și Empire of the Sun, grupul Teenager. Numele de scenă Ladyhawke vine de la filmul din 1985, regizat de Richard Donner.

Albumul de debut l-a lansat în 2008, iar cele mai cunoscute hit-uri ale artistei sunt ”Paris Is Burning” și ”My Delirium”. ”Paris Is Burning” a ajuns pe locul 40 în clasamentul din Noua Zeelandă și pe 61 în cel din Marea Britanie. ”My Delirium” a avut un succes mai marea, clasându-se pe a noua poziție în topul din Noua Zeelandă și pe locul 47 în Marea Britanie.

Ladyhawke - ”Black White and Blue” 

Trending