Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă noul single al trupei Miike Snow - AUDIO

Publicat

pe

Miike Snow (sursa foto www.facebook.com_miikesnow)
Miike Snow (sursa foto www.facebook.com_miikesnow)

Suedezii de la Miike Snow revin cu un nou LP. Acesta se intitulează ”Happy To You” și va apărea pe data de 27 martie.

Miike Snow (sursa foto www.facebook.com_miikesnow)

Materialul discografic este precedat de sigle-ul ”Padding Out”, pe care îl puteți asculta mai jos. De asemenea, puteți asculta și cântecul ”Devil’s Work”, care va fi inclus pe noul disc.

Coperta single Miike Snow - Padding Out (sursa foto www.facebook.com-miikesnow)Trupa de electropop și indie pop s-a format în 2007 și este alcătuită din echipa de producție Christian Karlsson și Pontus Winnberg și vocalul Andrew Wyatt. Karlsson și Winnberg sunt prieteni din copilărie și au lucrat împreună la diverse proiecte. Karlsson a fost și membrul formației de hip-hop Goldmine, care a mers în turneu alături The Fugees.

În 2004, cei doi au colaborat cu Britney Spears și au câștigat cu piesa ”Toxic”, Premiul Grammy Pentru Cel Mai Bun Cântec Dance. În același an s-au întâlnit cu compozitorul și cântărețul Andrew Wyatt, alături de care au înființat Miike Snow.

Trupa a lansat albumul de debut, ”Miike Snow”, în iunie 2009, în Statele Unite. Primul single extras a fost ”Animal”, lansat în februarie. Acesta a fost urmat de single-ul ”Black & Blue”.

Într-un articol din publicația The Guardian, formația este extrem de lăudată și este descrisă ca fiind o fuziune între a-ha și Animal Collective.

Miike Snow – Padding Out 

Comentează

Trending