Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ascultă noua piesă semnată Le'Andria Johnson - AUDIO

Publicat

pe

LeAndria Johnson (sursa foto gospellyfe.com)
LeAndria Johnson (sursa foto gospellyfe.com)

Le'Andria Johnson a lansat un nou single, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează ”Let It Go” și reprezintă primul extras de pe viitorul EP.

LeAndria Johnson (sursa foto gospellyfe.com)

Materialul discografic pregătit de artistă se numește ”The Evoluțion of Le'Andria Johnson” și va apărea pe 14 februarie. Pentru acest disc, Johnson a colaborat cu producătorul și compozitorul Raphael Saadiq.

Coperta album LeAndria Johnson - The Evolution Of LeAndria Johnson (sursa foto gospelpundit.com)Artista a devenit cunoscută în 2010, când a participat la concursul televizat din Statele Unite, BET Sunday Best (al treilea sezon), pe care l-a și câștigat, mulțumită a peste 2 milioande de americani care au votat-o.

Ca premiu, Johnson a semnat cu o casă de discuri și a lansat primul album albumul, ”The Awakening of Le’Andria Johnson”, care a debutat pe locul întâi în clasamentul Billboard Gospel, unde s-a menținut timp de două săptămâni. Anul trecut, în noiembrie, artista a lansat un EP cu piese de crăciun.

Astfel, Johnson devine prima câștigătoare a concursului american BET Sunday Best, care lansează mai mult de un material.

Le'Andria Johnson - Let It Go

Trending