Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

Ascultă noua piesă semnată Le'Andria Johnson - AUDIO

LeAndria Johnson (sursa foto gospellyfe.com)

Le'Andria Johnson a lansat un nou single, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează ”Let It Go” și reprezintă primul extras de pe viitorul EP.

LeAndria Johnson (sursa foto gospellyfe.com)

Materialul discografic pregătit de artistă se numește ”The Evoluțion of Le'Andria Johnson” și va apărea pe 14 februarie. Pentru acest disc, Johnson a colaborat cu producătorul și compozitorul Raphael Saadiq.

Coperta album LeAndria Johnson - The Evolution Of LeAndria Johnson (sursa foto gospelpundit.com)Artista a devenit cunoscută în 2010, când a participat la concursul televizat din Statele Unite, BET Sunday Best (al treilea sezon), pe care l-a și câștigat, mulțumită a peste 2 milioande de americani care au votat-o.

Ca premiu, Johnson a semnat cu o casă de discuri și a lansat primul album albumul, ”The Awakening of Le’Andria Johnson”, care a debutat pe locul întâi în clasamentul Billboard Gospel, unde s-a menținut timp de două săptămâni. Anul trecut, în noiembrie, artista a lansat un EP cu piese de crăciun.

Astfel, Johnson devine prima câștigătoare a concursului american BET Sunday Best, care lansează mai mult de un material.

Le'Andria Johnson - Let It Go

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Strange Case of....Halestorm

Dacă e să fie hard, atunci să fie Halestorm. Trupa se pregăteşte pentru luna aprilie, când lansează albumul The Strange...

Închide