Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Artistele R&B Brandy și Monica revin cu un duet, după 14 ani - VIDEO

Publicat

pe

Brandy si Monica
Brandy si Monica

Cântărețele Brandy și Monica se pregătesc să colaboreze din nou, la 14 ani după duet-ul, ”Boy Is Mine”, pe care l-au realizat în 1998.

Brandy si Monica

Cele două au mers în studioul de înregistrări din Miami, sâmbătă (07 ianuarie), pentru a lucra la o piesă nouă. Brandy a postat mai târziu pe Twitter:

"O noapte minunată în studio. Nu am fost chiar 100%, dar am a dat totul şi a ieșit minunat. Te iubesc atât de mult Mo! Mulțumesc! "

Potrivit Jam! Showbiz, și Monica a scris despre sesiunea din studio pe Twitter, unde a postat o fotografie cu ele două și a comentat că au trecut 14 ani de când au lucrat împreună la o piesă și se simt foarte norocoase.

Brandy & Monica - Boy Is Mine"Boy Is Mine", lansat în 1998, a ajuns pe locul al doilea în topul Official UK Singles Chart. A câştigat un Premiu Grammy și a fost cel mai bine vândut cântec din Statele Unite în 1998, cu peste 2,5 milioane de exemplare.

Brandy nu a mai lansat nici un material discografic de la ”Human”, din 2008, dar se pare că anul acesta va reveni în atenția fanilor cu un nou album, potrivit zvonurilor din vara lui 2011.

2012 reprezintă un nou început și pentru Monica, care lansează în februarie cel de-al șaptelea disc, intitulat ”New Life”. Primul single extras este ”Anything (To Find You)”, o colaborare cu Rick Ross. La acest album au contribuit mai mulți producători printre care și Missy Elliott.

Monica & Brandy – Boy Is Mine

Monica – Anything (To Find You)

Comentează

Trending