Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Arctic Monkeys - Black Treacle (videoclip)

Trupa Arctic Monkeys a postat online videoclipul piesei Black Treacle, incluse pe albumul Suck it and see, lansat pe 6 iunie 2011. Black Treacle este cel de-al cincilea single extras... Continuare »
Arctic Monkeys a lansat un nou videoclip

Trupa Arctic Monkeys a postat online videoclipul piesei Black Treacle, incluse pe albumul Suck it and see, lansat pe 6 iunie 2011.

Arctic Monkeys a lansat un nou videoclip

Black Treacle este cel de-al cincilea single extras de pe cel mai nou material al rockerilor şi este programat să apară pe piaţă pe 23 ianuarie 2012.

Până acum de pe Suck It And See au mai fost lansate single-urile Suck It and See, Don’t Sit Down ‘Cause I’ve Moved Your Chair, The Hellcat Spangled Shalalala și Brick by Brick.

Turneul mondial de promovare a noului material marca Arctic Monkeys va debuta pe 30 decembrie 2011 în Australia și va trece mai apoi în Europa și America. Concertele stabilite pentru Marea Britanie sunt deja sold-out.

Arctic Monkeys - Black Treacle

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chickenfoot vine cu noul single ”Different Devil” – AUDIO + VIDEO

Chickenfoot a lansat un nou single, intitulat ”Different Devil”, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta este extras de...

Închide