Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Apare un pachet special Pink Floyd - The Wall!

Va fi lansată o ediție specială a celebrului album Pink Floyd, ”The Wall”. Ediția va fi disponibilă începând cu data de 28 februarie și reprezintă ultima apariție din seria de... Continuare »
Coperta album Pink Floyd - The Wall

Va fi lansată o ediție specială a celebrului album Pink Floyd, ”The Wall”. Ediția va fi disponibilă începând cu data de 28 februarie și reprezintă ultima apariție din seria de versiuni extinse și remasterizate, ”Why Pink Floyd?”.

Pink Floyd

”The Wall” va fi un pachet de șapte discuri. Acesta va include un DVD cu o înregistrare realizată în timpul turneeului din 1980 și documentarul ”Behind The Wall”. De asemenea, vor fi CD-uri cu extrase din demo-urile originale ale lui Roger Waters și variante ale pieselor în lucru de pe ultimul album.

Coperta album Pink Floyd - The WallPrintre aceste demo-uri, ce nu au mai fost publicate până acum, sunt incluse și înregistrări realizate de David Gilmour pentru melodiile ”Comfortable Numb” și ”Run Like Hell”. În plus, pachetul conține și înregistrarea turneului ”The Wall Live”, susținut de grup în 1980-1981. Pachetul va fi lansat, în aceeași zi, și pe vinil.

Recent, a circulat zvonul potrivit căruia, membrii Pink Floyd, rămași în viață s-ar putea reuni pentru a concerta în deschiderea Jocurilor Olimpice de vară, ce se desfășoară în Londra, în perioada 26 iulie – 12 august 2012.

Citește mai multe despre David GilmourPink FloydRoger Waters
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tribut Queen în clubul Jukebox Venue!

Clubul Jukebox Venue va găzdui pe 14 ianuarie 2012, de la ora 21:00, un concert-tribut Queen, susţinut de formaţia Marfar...

Închide