Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Anthrax - The Devil You Know (videoclip)

Anthrax

Formaţia Anthrax a postat pe internet videoclipul melodiei The Devil You Know, extrase de pe albumul Worship Music.

Anthrax
Discul ce a venit la 8 ani distanţă de We Have Come For You All (2003), a fost lansat pe 12 septembrie 2011 via Nuclear Blast Music şi a marcat reîntoarcerea solistului Joey Belladona, care a părăsit trupa în 1992. Ultimul disc Anthrax pe care Belladona şi-a pus amprenta a fost Persistence Of Time (1990).

The Devil You Know este prima piesă de pe acest material care beneficiază și de un videoclip, pe care vă invit să-l urmăriţi mai jos.

Anthrax - The Devil You Know

Citește mai multe despre Anthrax
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mastodon vin cu Dry Bone Alley (VIDEO)

Mastodon au pus la dispoziţia fanilor clipul piesei Dry Bone Alley, cel de-al doilea single extras de pe albumul The...

Închide