Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Alice In Chains anunță un nou album

Alice In Chains a început să lucreze la un nou album. Chitaristul Jerry Cantrell a dezvăluit că formația a început să compună noi piese și că plănuiesc să intre în... Continuare »
Alice In Chains

Alice In Chains a început să lucreze la un nou album. Chitaristul Jerry Cantrell a dezvăluit că formația a început să compună noi piese și că plănuiesc să intre în studioul de înregistrări în următoarele luni. 

Alice In Chains

Potrivit revistei Rolling Stone, artistul a mai mărturisit că în ultima perioadă a avut probleme de sănătate:

”Am avut o operație la umăr. A trebuit să-mi repar niște cartilagii și oase sfărâmate, iar acest lucru m-a împiedicat să muncesc.”

Alice In Chains a revenit în 2009 cu albumul ”Black Gives Way To Blue”. Acesta a fost primul disc lansat de trupă după 14 ani, de când a murit solistul Layne Staley.

”Black Gives Way To Blue” a inclus și o colaborare cu Elton John, pe care Cantrell îl admiră foarte mult.

”Este tipul care m-a inspirat să încep să cânt, deci faptul că a apărut pe albumul nostru – pe un disc care are o semnificație extraordinară pentru noi – a fost un lucru minunat.”

Se pare că viitorul material Alice In Chains nu va mai include colaborări cu alți artiști.

Citește mai multe despre Alice in ChainsElton John
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sully Erna (Godsmack) își arată genunchiul pe Twitter (foto)

Vocalistul de la Godsmack, Sully Erna nu vrea să stea departe de fani nici chiar atunci când se află pe...

Închide