Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Agent Cooper, în deschidere la Tony MacAlpine la București!

Publicat

pe

Afis Tony Macalpine la Bucuresti
Afis Tony Macalpine la Bucuresti

Afis Tony Macalpine la BucurestiTony MacAlpine va concerta pe 5 martie 2012 începând cu ora 20.00 în clubul The Silver Church din Bucureşti. Concertul va avea loc în cadrul turneului Dream Mechanism Tour 2012 și este organizat de Phoenix Entertainment.

În deschiderea acestui eveniment vor urca pe scenă cei de la Agent Cooper, formaţie americană de rock progresiv, înfiinţată în anul 1998. Până acum cariera trupei este încununată de două albume şi concerte alături de Fozzy, Stuck Mojo şi Rich Ward.

Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat Tony MacAlpine, lansat pe 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat că acesta este “unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului”. Tony MacAlpine va fi acompaniat de trupa sa formată din: Aquiles Priester- tobe, Bjorn Englen- bass şi Nili Brosh- chitară.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în rețeaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la Sala Palatului și online pe eventim.ro la prețul de 60 lei.

Mai multe informaţii despre Agent Cooper puteţi găsi pe:

http://AgentCooper.com/
http://AgentCoopermusic.wordpress.com/
www.youtube.com/AgentCooperband

Agent Cooper - Mother

Trending