Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

ABBA revine cu o piesă nouă după 18 ani de pauză!

Publicat

pe

ABBA
ABBA

Da, aţi citit bine, este vorba de ABBA, trupa care făcea furori în anii '70 - '80 cu melodii precum Mamma Mia, Dancing Queen, Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) sau Super Trouper.

ABBA
Cei patru au anunțat că pe 23 aprilie 2012 vor relansa albumul The Visitors (1981), alături de o melodie nouă. From a Twinkling Star to a Passing Angel a fost înregistrată în perioada apariției albumului mai sus menţionat şi reprezintă prima piesă lansată de formaţia legendară în ultimii 18 ani, după Thank You for the Music (1993).

Noua versiune a albumului va include, de asemenea, şase bonus track-uri lansate anterior şi un DVD cu imagini rare din arhivele suedezilor, precum şi ultima lor prestaţie live de la emisiunea Late Late Breakfast Show (BBC) din decembrie 1982.

ABBA a luat naștere în 1972 la Stockholm în componenţa Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus şi Anni-Frid Lyngstad. În scurt timp de la debut a ajuns cea mai de succes trupă din istoria muzicii pop, dominând clasamentele muzicale între anii 1974-1982. În scurta carieră trupa a lansat 8 albume de studio, nenumărate single-uri cu care a cucerit milioane de inimi pe întreg mapamondul şi a vândut peste 200 de milioane de albume la nivel mondial, ceea ce o poziţionează în topul celor mai vândute trupe din toate timpurile. Şi în prezent suedezii continuă să vândă câte 2-3 milioane de discuri anual. În 1982, ABBA a hotărât să se despartă şi de atunci a refuzat în nenumărate rânduri să se reunească, inclusiv în 2010 pentru ceremonia prin care primea o stea pe celebrul bulevard Rock & Roll Hall of Fame.

Abba - Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)

Comentează

Trending