Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

ABBA - detalii despre noul album

ABBA relanseaza abum

Vești bune pentru fanii ABBA. Pe 23 aprilie 2012, cei patru suedezi vor relansa albumul The Visitors (1981), împreună cu o piesă nouă. From a Twinkling Star to a Passing Angel pe numele său, melodia a fost înregistrată în 1981, însă nu a fost lansată până acum. Astfel, pe 23 aprilie va deveni prima piesă pusă pe piață de ABBA în ultimii 18 ani, după Thank You for the Music (1993).

ABBA relanseaza abum

Noua versiune a albumului va include, de asemenea, şase bonus track-uri lansate anterior şi un DVD cu imagini rare din arhivele suedezilor, precum şi ultima lor prestaţie live de la emisiunea Late Late Breakfast Show (BBC) din decembrie 1982.

ABBA a fost înființață în 1972 la Stockholm în formula Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus şi Anni-Frid Lyngstad. În scurt timp de la debut a ajuns cea mai de succes trupă din istoria muzicii pop, dominând clasamentele muzicale între anii 1974-1982. În scurta carieră, trupa a lansat 8 albume de studio, nenumărate single-uri cu care a cucerit milioane de fani și a vândut peste 200 de milioane de albume la nivel mondial. În 1982, ABBA a hotărât să se despartă şi de atunci a refuzat să se reunească, inclusiv în 2010 pentru ceremonia prin care primea o stea pe celebrul bulevard Rock & Roll Hall of Fame. De la despărțirea din 1982, cei patru au fost văzuți împreună doar de două ori, ultima dată în 2008 la premiera filmului Mamma Mia în Suedia.

Tracklist-ul CD-ului:

Original Album
The Visitors
Head Over Heels
When All Is Said And Done
Soldiers
I Let The Music Speak
One Of Us
Two For The Price Of One
Slipping Through My Fingers
Like An Angel Passing Through My Room
Bonus Tracks
Should I Laugh Or Cry
I Am The City
You Owe Me One
Cassandra
Under Attack
The Day Before You Came
Previously Unreleased Bonus Track
From A Twinkling Star To A Passing Angel (demos)

Tracklist-ul DVD-ului:

Two For The Price Of One (Dick Cavett Meets ABBA)
Slipping Through My Fingers (Dick Cavett Meets ABBA)
When All Is Said And Done (Original Promo Clip)
ABBA In London, November 1982 (The Late Late Breakfast Show, BBC)
ABBA In Stockholm, November 1982 (Nöjesmaskinen, SVT)
The Visitors TV commercial I (UK)
The Visitors TV commercial II (Australia)
The Singles ' The First Ten Years TV commercial I (UK)
The Singles ' The First Ten Years TV commercial II (Australia)
International Sleeve Gallery

Citește mai multe despre ABBA
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz a început lucrul la un nou album

La nici 6 luni de la lansarea albumului Black and White America, Lenny Kravitz a declarat că a început deja...

Închide