Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

99% din muzica comercială românească într-o singură melodie

Dacă ați petrecut cât de puțin timp într-unul dintre cluburile sclipicioase românești, nu se poate să nu fi observat că minute în șir se repetă același beat; un tam-tam obsesiv... Continuare »
99% din muzica romaneasca intr-o singura melodie

http://weknowmemes.com

99% din muzica romaneasca intr-o singura melodiaDacă ați petrecut cât de puțin timp într-unul dintre cluburile sclipicioase românești, nu se poate să nu fi observat că minute în șir se repetă același beat; un tam-tam obsesiv care îți rămâne fixat în cap și pare că te spală pe creier. DJ-ii, care mai de care mai pricepuți, stau la platane și lucrează de zor să îmbine ritmurile și tempourile cât mai bine, în timp ce cei de la Pirate Edition au găsit cea mai simplă soluție.

Pe canalul ThePEOfficial de pe YouTube a apărut un mix de 6 minute cu 32 de piese românești difuzate la radio la ora actuală. Nu pare deloc complicat de realizat: o voce feminină interpretează refrenele celebre pe același beat obsesiv despre care vorbeam mai devreme. Autorii au numit piesa „99% din muzica românească într-o singură melodie”. Într-adevăr piesa îi conține pe Connect-R, Delia, Inna, Maximilian, Guess Who, Voltaj și alții, dar nu suntem siguri de exactitatea cu care au calculat procentul.

Multă lume a auzit de australienii de la Axis of Awesome, dar nu pentru comediile lor muzicale ci pentru 4 chords wonder - ei sunt cei care au reușit să cânte 47 de piese celebre ale tuturor timpurilor cu doar 4 acorduri. Ei spun că nu ai cum să scrii o piesă de succes dacă nu folosești cele 4 acorduri magice. Toți au făcut-o, de la Red Hot Chili Peppers și până la Akon sau Elton John.

Pirate Edition s-au rezumat doar la piese românești din ultimul an și tot au reușit să adune 32. Mai mult, pe pagina lor de Facebook, promit că „urmează și alte surprize pe viitor”.

Citește mai multe despre Adrian EftimieConnect-RDelia MatacheDJ SavaGuess WhoInnaROASmiley
Rux Boga este Colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paramore caută producător în L.A.

Paramore este în căutarea unui producător pentru viitorul album. Potrivit unui mesaj postat de formație pe site-ul oficial, Paramore a compus în ultimele...

Închide