Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020

Programul turneului Rhythm of the Dance în România

Rythm of the Dance

Rhythm of the Dance – Compania Naţională de Dansuri a Irlandei se va întoarce în România în al treilea an consecutiv, pentru a susține un show cu totul nou. În perioada 12 - 19 februarie 2012, șapte orașe din țara noastră vor vibra pe ritmuri irlandeze timp de 2 ore într-un spectacol de dansuri şi folclor autentic.

Rythm of the Dance

Kieran Cavanagh, producătorul Companiei Naţionale de Dansuri a Irlandei a transmis un mesaj fanilor români:

„Dragii noştri fani români, Compania Naţională de Dansuri a Irlandei este încântată să revină în România în 2012, pentru a treia oară. Deoarece aţi primit cu mult entuziasm show-ul nostru, suntem mereu bucuroşi să avem reprezentaţii pentru voi. Anul acesta vom vizita alte oraşe şi asteptăm cu nerăbdare să ne cunoaştem, pentru că ne plac experienţele noi. Veţi fi încântaţi să aflaţi că vom reveni în România cu un show nou, la care tenorii noştri irlandezi au adăugat câteva cântece, de asemenea avem dansuri noi şi costume atractive, iar talentaţii noştri muzicieni vor interpreta, desigur, LIVE, noi şi energice cântece tradiţionale irlandeze, împreună cu dansatorii noştri, campioni mondiali ai dansurilor irlandeze. Aşa că, dacă vreţi să trăiţi şi să experimentaţi cultura irlandeză autentică, nu rataţi Rhythm of the Dance Romanian Tour 2012”.

Prin intermediul dansului, muzicii live şi al costumelor strălucitoare, Rhythm of the Dance reușește să aducă trecutul în prezent, păstrând însă intactă tradiţia paşilor irlandezi, pe care îi prezintă în cel mai modern şi inovator mod. Rhythm of the Dance înseamnă 3 tenori, un band de muzicieni tradiţionali, 22 de dansatori instruiţi de celebra coregrafă Doireann Carney, dar şi un spectacol de lumini şi sonorizare de talie internaţională.

Rhythm of the Dance, live la Bucuresti

Pentru reprezentația din București biletele sunt disponibile online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.eventim.ro şi la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă Ion Dacian la următoarele prețuri în funcție de categoria de loc:

VIP – 250,00 RON
Cat 1 – 200,00 RON
Cat 2 – 150,00 RON
Cat 3 – 100,00 RON

Programul turneului Rhythm of the Dance în România este:

12 februarie – Ploieşti, Casa de Cultură a Sindicatelor
14 februarie – Bacău, Teatrul de Vară
15 februarie – Piatra Neamţ, Casa de Cultură a Sindicatelor
16 februarie – Suceava, Casa de Cultură a Sindicatelor
17 februarie – Iaşi, Casa de Cultură a Sindicatelor
18 februarie – Constanţa, Casa de Cultură a Sindicatelor
19 februarie – Bucureşti, Sala Palatului

Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noua piesă semnată Le'Andria Johnson - AUDIO

Le'Andria Johnson a lansat un nou single, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta se intitulează ”Let It Go”...

Închide