Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip românesc cu peste 100 milioane vizualizări pe YouTube!

Videoclipul piesei Mr. Saxobeat, ce i-a adus celebritatea Alexandrei Stan a strâns până acum 107,4 milioane de vizualizări, situându-se astfel pe locul 94 în topul celor mai vizionate 100 de clipuri... Continuare »
Alexandra-Stan

Videoclipul piesei Mr. Saxobeat, ce i-a adus celebritatea Alexandrei Stan a strâns până acum 107,4 milioane de vizualizări, situându-se astfel pe locul 94 în topul celor mai vizionate 100 de clipuri de pe YouTube.

Alexandra-Stan

Piesa româncei de doar 22 de ani este foarte apreciată atât pe plan local cât şi în țări precum Marea Britanie, Franţa, Spania, Rusia, Suedia şi Israel. Recent artista a primit Discul de Platină pentru vânzările în Italia (peste 60.000 de unităţi).

Alexandra Stan- Mr. Saxobeat

Alexandra Stan s-a apucat de muzică în 2009 când a lansat single-ul Lolipop, al cărui videoclip a fost foarte controversat. În 2010 a urmat cel de al doilea single, Mr. Saxobeat, melodie cu care și-a câștigat faima internațională. În prezent artista constănțeancă este ocupată cu promovarea piesei Million.

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Revelion în Piața Constituției cu Iris, Vunk și Voltaj!

Piaţa Constituţiei este ca în fiecare an un punct de atracţie pentru petrecăreţii din seara dintre ani. Bucureştenii care nu...

Închide