Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Turneul KUMM - Where Do Broken Hearts Go? va ajunge la Bacău și Chișinău

Turneul WHERE DO BROKEN HEARTS GO? se află pe ultima sută de metri. Vineri, 16 decembrie, KUMM va concerta la Bacău, în clubul The Stage, după ora 21:00. Dacă în... Continuare »

Turneul WHERE DO BROKEN HEARTS GO? se află pe ultima sută de metri.

Vineri, 16 decembrie, KUMM va concerta la Bacău, în clubul The Stage, după ora 21:00.

Dacă în vară a cântat în Germania și Elveția, trupa va încheia turneul cu un concert peste Prut. Fanii din Chișinău vor putea asculta KUMM live în clubul Albion Teritory, sâmbătă, 17 decembrie, după ora 22.

Toamna aceasta, KUMM a lansat single-ul ESKIMO susținut de un roadmovie filmat în perioada truneului din Europa de Vest. Urmărește-l și află povestea clipului direct de la Eugen „Oigăn” Nuțescu (chitară și voce) și Kovács András (clape).

INFOMUSIC a susținut turneul Where Do Broken Hearts Go? alături de Hypestreet, No.3, Tillate, TheGig, SoFresh și FlipFlop.

 

 

 

 

Citește mai multe despre KUMMOigan
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Adrian Eftimie lansează single-ul Lost And Found

Atunci când nu mixează la petreceri, Adrian Eftimie lucrează și la piese proprii.  Lost And Found este noul său single,...

Închide