Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Tremur tectonic apărut la concertul Foo Fighters din Noua Zeelandă

Cei de la Foo Fighters au lansat anul acesta un super album - Wasting Light. Noul material a atras atenția fanilor, a criticii muzicale, dar și a cercetătorilor. Nu, nu... Continuare »
Foo-Fighters

Cei de la Foo Fighters au lansat anul acesta un super album - Wasting Light. Noul material a atras atenția fanilor, a criticii muzicale, dar și a cercetătorilor. Nu, nu cei britanici. Potrivit oamenilor de ştiinţă de la GeoNet, concertul susţinut de americani săptămâna trecută în Auckland, Noua Zeelandă ar fi declanșat un tremur tectonic similar cu unul provocat de un vulcan.

Foo-Fighters

Foo Fighters rock! Acum dovenit științific:

"Vibraţiile provocate de concert au fost percepute sub forma unui semnal continuu semi-armonic, de maxim 3Hz, mai exact pământul se cutremura de 3 ori pe secundă într-o mişcare ritmică. S-au înregistrat pauze în semnal între melodii şi vârfuri de intensităţi în timpul pieselor. Acest tremur a fost cauzat, cel mai probabil, de dansul celor peste 50.000 fani, echivalentul a aproximativ 5.000 de tone de masă în mişcare simultană."

Foo Fighters - These Days

Rockerii de la Foo Fighters au vândut 10 milioane de albume doar pe teritoriul Statelor Unite. Anul acesta ei au lansat cel de-al șaptelea material discografic, ”Wasting Light”, produs de Butch Vig. Solistul Dave Grohl a declarat că este cel ”dur album” pe care l-au înregistrat până acum (nr. Fapt confirmat și prin recentul concert din Noua Zeelandă). Discul a debutat pe locul întâi în clasamentul Billboard 200 și s-a vândut în prima săptămână în peste 230.000 de exemplare.

Citește mai multe despre Foo Fighters
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motley Crue concertează la OST Fest 2012!

Formaţia Motley Crue va cânta pe 15 iunie 2012 în cadrul Festivalului Ost Fest 2012. După Motorhead şi Dimmu Borgir,...

Închide