Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare" Sandra Izbașa la Masked Singer România 2020Sandra Izbașa a fost primul personaj demascat la Masked Singer Romania - VIDEO Jojo a câștigat prima emisiune Te cunosc de undeva! cu rolul Evora (Taraful de la Vărbilău)Jojo a câștigat primul episod de transformări la "Te cunosc de undeva! #15"

Trei zile până la concertul ORPHANED LAND!

Doar 3 zile ne mai despart de concertul ORPHANED LAND de la Bucureşti. Până pe 8 decembrie biletele costă 68 lei, urmând ca în ziua evenimentului - 9 decembrie -... Continuare »
Afis Concert Orphaned Land

Afis Concert Orphaned LandDoar 3 zile ne mai despart de concertul ORPHANED LAND de la Bucureşti. Până pe 8 decembrie biletele costă 68 lei, urmând ca în ziua evenimentului - 9 decembrie - acestea să aibă valoarea de 75 lei.

Formaţia ORPHANED LAND (Israel) revine în România cu un concert ce va avea loc pe data de 9 decembrie 2011, la The Silver Church Club din Bucureşti. Evenimentul, o colaborare între Medien Events, Promusic Events şi revista Maximum Rock, face parte din turneul "The Tour to OR Shalem", care promovează materialul "The Road To OR Shalom" lansat în 2011.

În deschidere vor evolua formaţiile: ARKAN (Franţa), MYRATH (Tunisia), ARTWEG (Franţa).

Mesajul ORPHANED LAND pentru fanii români:

Citește mai multe despre Orphaned Land
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Moonlight Breakfast va lansa albumul Shout în 2012

Trupa Moonlight Breakfast va lansa primul album din carieră în primăvara anului 2012. Anunțul a fost făcut luni seară în...

Închide