Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

The Rolling Stones - No Spare Parts (videoclip)

The Rolling Stones a postat online videoclipul melodiei No Spare Parts inclusă pe varianta reînregistrată a albumului Some Girls. Clipul este regizat de Mat Whitecross și poate fi urmărit mai... Continuare »
the rolling stones

The Rolling Stones a postat online videoclipul melodiei No Spare Parts inclusă pe varianta reînregistrată a albumului Some Girls. Clipul este regizat de Mat Whitecross și poate fi urmărit mai jos.

the rolling stones

Discul remasterizat a fost lansat luna trecută în două ediţii digitale, deluxe şi super-deluxe. Pachetul mai include şi note făcute de Anthony DeCurtis, jurnalistul de la Rolling Stone şi fotografii cu formaţia nevăzute până acum, realizate de fotograful Helmut Newton.

Some Girls a fost lansat în 1978 şi s-a vândut în 6 milioane de copii în Statele Unite, devenind astfel cel mai bine vândut disc al trupei. Mai mult de atât materialul este clasat pe poziția #269 în topul The 500 Greatest Albums of All Time, realizat de revista Rolling Stone.

The Rolling Stones - No Spare Parts

Începând cu 21 noiembrie este disponibil și DVD-ul The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas care include concertul pe care trupa l-a susținut în 1978 în Texas.

Citește mai multe despre The Rolling Stones
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Milow și Andy C cântă la B’Estfest 2012!

Milow și Andy C se alătură trupei Kreator în line-up-ul Festivalului B’Estfest Summer Camp 2012, desfășurat în perioada 6-8 iulie,...

Închide